[PDF-guide] lavFODMAP turmat

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.
Order summary
turmat cover1

[PDF-guide] lavFODMAP turmat

Å gå lange turer i skog, mark og fjell er noe mange setter pris på. Det hjelper deg å stresse ned, koble av og er en fin aktivitet å gjøre sammen med familie og venner.

For å unngå at magen slår seg vrang når du minst ønsker det, er det smart å pakke med seg gode, magevennlige matpakker som ikke lager krøll. Det er også kjempeviktig at du får i deg næringsrik mat som gir deg energi som holder deg gående. 

Denne guiden gir deg enkle og overkommelige tips til turmat - både til hva du kan kjøpe ferdig og lage selv. Oppskriftene og tipsene passer godt til hele familien!

Du får tips til hva du kan spise på tur - enten det er snakk om korte utflukter og dagsturer, eller lengre turer over flere dager med overnatting. 

Oppskriftene du finner i guiden inkluderer magevennlige matpakker, nødproviant og snacks i tillegg til linker til det du kan kjøpe ferdig i butikken. 

 

OBS! Guiden får du tilsendt på e-post med en gang du gjennomfører kjøpet. Da kan du enkelt skrive den ut eller scrolle gjennom den på PC eller mobil.

NOK 175
Totalt beløp NOK 175

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.