Godt for magen nettkurs (14 uker)

I dette nettkurset vil du lære det som skal til for å få kontroll på mageplagene dine basert på lavFODMAP-diettens prinsipper. 


Kursinndelingen

Kurset er delt inn i to faser. 

1. Forberedelsesfasen

I denne fasen forbereder du deg til å sette i gang med selve gjennomføringsfasen. Du vil du stegvis lære alt du trenger å vite om fordøyelse, irritabel tarm, FODMAPs, hva du kan spise mer av og hva du bør begrense av matvarer. Målet er å gjøre deg godt rustet og motivert til å gjennomføre lavFODMAP-dietten på en god måte. Jo mer du kan og forstår om egne plager og maten du skal spise - desto lettere blir det for deg å ta gode, magevennlige valg framover! 

2. Gjennomføringsfasen 

Etter forberedelsesfasen er du klar for å sette i gang med lavFODMAP-dietten. I denne delen lærer du å planlegge og tilrettelegge kostholdet ditt og hvordan komme deg gjennom utfordringene på diett; hvordan spise ute, på reise, på besøk osv. Etter 4-6 uker i eliminasjonsfasen, går vi nøye gjennom siste del av dietten, reintroduksjonsfasen og du setter i gang å teste matvarer. 

Kursets moduler

Modul 1: KUNNSKAP OG KARTLEGGING

Vi starter kurset med det grunnleggende, nemlig kunnskap og kartlegging. I denne modulen vil du lære alt du trenger å vite om irritabel tarm, fordøyelsen, hvordan FODMAPs trigger plager og i hvilke matvarer vi finner FODMAPs. Du vil også lære om andre viktige faktorer som har stor innvirkning på hvordan magen din har det. 

Modul 2: MAT MED LITE FODMAPs

I modul 2 retter vi fokuset mot all den gode maten du kan spise på lavFODMAP-diett, som vil gjøre deg trygg på at maten du velger gjør godt for magen.

Modul 3: MATLAGING MED LITE FODMAP

I denne modulen viser jeg deg grunnleggende, magevennlig matlaging, steg for steg til hvordan du kan lage enkel, sunn og deilig mat som er bra for fordøyelsen din og som ikke trigger plagene dine.

Modul 4: ELIMINASJONSFASEN

I denne modulen vil du lære hvordan du skal planlegge og tilrettelegge kostholdet ditt på lavFODMAP-diett og du vil lære hvordan du skal håndtere de vanligste utfordringene som det å kombinere diett med familielivet, hvordan spise ute og hva du kan gjøre når du er ute på reise.

Modul 5: REINTRODUKSJONSFASEN 

Når du har gjennomført eliminasjonsfasen av dietten, er du klar for å reintrodusere matvarer i kostholdet ditt igjen. I siste modul tar jeg deg stegvis gjennom denne fasen, hvordan gå fram i praksis, hvordan tolke symptomene og ikke minst, hvordan gjeninnføre matvarer og balansere kostholdet ditt i etterkant av dietten.

Modul 6: GJENINNFØRINGSFASEN

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.
Order summary

Godt for magen nettkurs (14 uker)

NOK 3.990
Totalt beløp NOK 3.990

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.